Terug

Volg Shownieuws

Grote verbazing over Henk Schiffmacher in De slimste mens

Nieuws

31 juli 2023, 23:09

Henk Schiffmacher is een van de eerste drie deelnemers aan het nieuwe seizoen van De slimste mens, waar momenteel nogal veel om te doen is (zie de video). Het opvallende uiterlijk van de tattookoning zorgt direct voor een hoop verbazing...

Dit is te zien op X, het sociale medium dat bekend werd als Twitter. Kijkers gaan los tijdens de uitzending. "Wat voor outfit is dit?" schrijft iemand bij het onderstaande screenshot.

Een ander schrijft: "Heeft niemand Henk Schiffmacher verteld dat het ietwat ongepast is om bij De slimste mens in een 20 jaar oude en gedragen tuinbroek te verschijnen?" Dit vinden andere gebruikers van X maar onzin. "Deze man is tenminste zichzelf" en "En wat is dan precies wél gepast?" wordt er bijvoorbeeld gereageerd.

Hieronder nog een aantal tweets:

Martin Rombouts

Schrijver Martin Rombouts won het afgelopen seizoen van De slimste mens. Hij versloeg in de finale van de kennisquiz actrice Anniek Pheifer en bioloog Mátyás Bittenbinder.

Shownieuws-tafel over kritiek Angela de Jong op kennisniveau De slimste mens
3:27
Shownieuws-tafel over kritiek Angela de Jong op kennisniveau De slimste mens

(foto header: KRO-NCRV)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.