Terug

Volg Shownieuws

Flinke onrust bij het populaire programma De Slimste Mens?

Nieuws

30 juli 2023, 18:14

Deze week werd bekend dat Herman van der Zandt na 23 jaar de NOS zal gaan verlaten voor KRO-NCRV, waardoor de geruchtenmolen flink los ging (zie video). Zo zou Herman binnengehaald zijn om Philip Freriks te vervangen...Maar daar is het duo Maarten en Philip niet blij mee.

Begin dit jaar gaven de makers van De Slimste Mens aan na te denken over de opvolging van het duo Maarten en Philip. Nu bekend is geworden dat Herman de overstap vanuit de NOS naar de KRO-NCRV gaat maken, is het optelsommetje snel gemaakt.

Maarten van Rossum niet blij

Maar wat blijkt: Maarten en Philip willen helemaal niet weg. Zo reageert Maarten in zijn podcast - De Podcast: "Ik zou zeggen: bij deze speculaties moet ik constateren dat wij allebei nog leven en dat wij voorlopig nog niet van plan zijn om op te houden met leven." Zo vertelt Maarten dat zijn functie bij De Slimste Mens nog zeker dertig jaar zal bestaan en uitgevoerd zal worden door hemzelf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.