Terug

Volg Shownieuws

Grote zorgen bij Irene Moors om schoonzoon

Nieuws

10 juli 2024, 15:59

De dochter van Irene Moors, Rosalie, heeft een relatie met voetballer Jelle van Duin. Hij speelt momenteel bij een voetbalclub in Israël. De presentatrice, die vorige maand nog een update gaf over haar leven (zie video), laat deze week in weekblad Weekend weten dat ze zich grote zorgen om hem maakt.

"Natuurlijk. Ik vind de situatie daar zeer zorgelijk", aldus Irene. "Ze zijn in oktober vorig jaar gelijk teruggekomen naar Nederland. Inmiddels is daar de competitie wel weer opgepakt en is Jelle weer terug in Israël. Rosalie is in Nederland gebleven. Een relatie op afstand, maar ze vinden elkaar leuk genoeg, dus dat houden ze wel even vol."

Ze vervolgt met: "Hun huis staat in Haarlem en in de voetballerij weet je nooit waar je volgend seizoen speelt. We wachten het af."

Tijn

Ook de zoon van Irene, Tijn, zit net als zijn zus en moeder (zie video hieronder), niet stil als het om zijn carrière gaat. Hij is momenteel druk met de opleiding 3D Visual Art. "Hij wordt opgeleid om mooie dingen te gaan maken voor games, televisie, commercials en films. Allemaal heel technisch. Heel creatief is hij", zo vertelt Irene trots over hem.

Irene Moors drukker dan ooit
1:30
Irene Moors drukker dan ooit

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.