Terug

Volg Shownieuws

Grote zorgen bij Jan de Hoop

Nieuws

14 aug 2024, 12:15

Jan de Hoop maakt zich zorgen; er is namelijk een groot wolvenprobleem in Nederland (zie video). Dit leidt tot veel ergernis bij Jan...

Jan vertelt in de nieuwsquiz Wat Een Dag dat hij zelf al een wolf heeft gezien. "Ik zit er middenin, op de Veluwe. Er is een meisje aangevallen door een wolf. Het nieuws is dat jongeren het niet zo erg vinden dat de wolf er is, en ouderen juist wel," vertelt hij.

"60 procent van de mensen tot 35 jaar vindt dat de wolf hier nu eenmaal thuishoort. Open grenzen, groot Europa, wolf, kom maar door," aldus presentatrice Leonie ter Braak. "Die wonen niet op de Veluwe. Ik weet niet of je er nog zo over denkt als je pony aan flarden gereten is door een wolf," zegt Jan.

Zelf gezien

Jan vertelt dat hij zelf een wolf heeft gezien. Hij reed vroeg naar zijn werk, en toen stond er midden op de weg een wolf. Volgens Jan zijn de wolven overal en komt er bij zijn buren bijna elke avond een wolf langs.

Over zijn eigen ervaring met de wolf vertelt de oud-presentator het volgende: "Hij bleef ook staan. We hebben een elektrische auto en dat hoorde hij kennelijk niet zo erg, dus hij stond vlak voor de auto." De wolf wandelde hierna het bos in.

Pensioen

Jan nam twee jaar geleden emotioneel afscheid van het RTL Ontbijtnieuws, iets dat hij 33 jaar lang deed. Aanvankelijk zou de presentator al eerder met pensioen gaan, maar hij plakte er nog een paar maanden aan vast. Hij barstte in tranen uit tijdens de laatste momenten van zijn allerlaatste keer RTL Ontbijtnieuws. 

De voormalig nieuwslezer geniet dus heerlijk van zijn pensioen:

Zo geniet Jan de Hoop van zijn pensioen
1:12
Zo geniet Jan de Hoop van zijn pensioen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.