Terug

Volg Shownieuws

Grote zorgen om Jerney Kaagman

Grote zorgen om Jerney Kaagman

Nieuws

30 mrt 2022, 21:06

Vorige week overlijdt Bert Ruiter, de levenspartner van Jerney Kaagman, op 75-jarige leeftijd. Maar met Jerney, die inmiddels in het Rosa Spierhuis woont, lijkt het ook niet zo goed te gaan. Muziekproducent Eddy Ouwens baart zijn zorgen in Story.

Jerney lijdt aan Parkison en vertelde altijd zonder Bert nergens te zijn, aldus Eddy in het weekblad. "Het is verschrikkelijk dat hij (Bert, red) is overleden. Mijn gedachten gingen eigenlijk direct naar Jerney uit. Wat moet zij nu zonder haar man? Bert was haar steun en toeverlaat."

Jerney en Bert leren elkaar kennen door de groep Earth & Fire en zijn sindsdien altijd bij elkaar gebleven. Bert zorgde tot zijn dood voor zijn vrouw, die steeds afhankelijker van hem werd door de Parkison-symptomen. "Nooit heb ik hem daarover horen klagen of wat dan ook. Het was voor hem vanzelfsprekend", vertelt Eddy verder.

Volgens Eddy was het altijd de vraag: hoe lang zal Jerney er nog zijn? "Maar nu zijn de rollen omgedraaid. En nu moet Jerney het zonder hem doen. Precies datgene waar niemand ooit rekening mee heeft gehouden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.