Terug

Volg Shownieuws

Jim en Jamai herenigd met Jerney Kaagman

Jim en Jamai herenigd met Jerney Kaagman

Nieuws

1 juli 2021, 17:35

Jim Bakkum en Jamai zijn herenigd met Jerney Kaagman. De drie kennen elkaar sinds hun tijd uit Idols. Volgens Jim was het daarom een extra bijzondere samenkomst, zo laat hij op social media weten.

In 2002 doen Jim en Jamai - destijds 15 en 16 jaar - mee aan het mega succesvolle eerste seizoen van Idols. Niet alleen stelen de twee mannen de show van het programma, ook Earth & Fire-ster Jerney Kaagman is een favoriet van Idols als jurylid. "Ik was altijd gek op Jerney. Gekke, droge, lieve Jerney", schrijft Jim onder een foto van de hereniging.

Parkinson

De zanger het ook op voor Jerney. In de tijd van Idols werden er vaak 'grappen' over haar gemaakt. "Ik werd altijd boos als mensen haar belachelijk maakten om haar doen en laten. Er is zoveel over haar gezegd toen. Maar wat niemand wist was dat ze destijds al leed aan een beginnend stadium van Parkinson."

Inmiddels is de ziekte bij Jerney in een vergevorderd stadium en dat vindt Jim maar moeilijk. "Natuurlijk was het lastig om te zien wat voor diepe sporen die ziekte achterlaat."

Toch was de hereniging een bijzonder moment. "Geweldig om samen met Jamai de vrouw te bezoeken met wie we op 15 en 16-jarige leeftijd mede begonnen zijn. Wat was het ongelofelijk speciaal om haar weer te zien."

In maart sprak William Rutten nog met Jim voor de online serie Op de gevoelige plaat en dat interview is in de video hierboven te zien.

Bron foto: Instagram / Jim Bakkum

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.