Terug

Volg Shownieuws

Guus Meeuwis brengt nummer uit ten ere van huwelijk met Manon

Nieuws

3 juli 2022, 17:11

Guus Meeuwis heeft een nieuw nummer uitgebracht ten ere van zijn huwelijk met Manon Meijers. Het lied, waarin de 50-jarige zanger zijn liefde voor Manon bezingt, heeft de titel JA.

Het stel is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt. Het feest werd de afgelopen jaren meerdere keren uitgesteld vanwege de coronacrisis.

Bruiloft in Portugal

Dat Guus Meeuwis (50) en Manon Meijer (44) dit weekend in Portugal zouden trouwen, wist Shownieuws dinsdagavond al te melden in de Zomereditie. Het Portugese sprookjeshuwelijk is inmiddels een feit.

Guus vroeg Manon in de zomer van 2019 ten huwelijk. Over de trouwplannen wilde hij nog niet veel verklappen. Radio-dj Frank Dane vroeg hem eerder of de bruiloft in het buitenland of in Nederland is. Daarop reageerde Meeuwis cryptisch: "Het is overal, de liefde is overal." In de video bovenaan de pagina wordt gesproken over Manon en Guus die onderweg zijn naar hun trouwlocatie en de details van hun huwelijk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.