Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Guus Meeuwis emotioneel om dochter

Nieuws

18 feb 2022, 18:57

Guus Meeuwis kan niet geloven hoe snel de tijd gaat. Zijn dochter Sarah heeft haar eerste tattoo laten zetten en dat laat hem niet ongeroerd...

Op Instagram laat de zanger weten dat hij in zijn hoofd terug in de tijd gaat door dit bijzondere moment. "Voor mijn gevoel deed ik gisteren aangifte van haar geboorte en was de inkt van de akte amper droog. Kleine meisjes worden groot."

Hij vertelt wat een bijzondere dag het voor zijn 18-jarige dochter is. "Vandaag mocht ik mijn knappe dochter vergezellen voor haar eerste ‘inkt’. Met trots mag ik zeggen dat ik nu dus liedjes en armen schrijf."

Hieronder zie je enkele foto's van Sarah:

Bruiloft

Later dit jaar volgt nog een ander bijzonder moment voor Guus en zijn familie. Hij zal eindelijk gaan trouwen met zijn verloofde Manon Meijers. De grote dag van het stel werd meerdere malen uitgesteld vanwege het coronavirus (zie video).

"Liefste! Vandaag ben je jarig! Nu je in Brabant woont word je 4 x 11", schrijft Meeuwis onder een foto waarop hij en zijn verloofde zoenend staan. "We gaan het een jaar lang vieren met als hoogtepunt eindelijk eens die bruiloft, onderhand. Ik hou een miljoenmiljard van je!"

Meeuwis vroeg Meijers in de zomer van 2019 ten huwelijk. Over de plannen wil hij nog niet veel verklappen. Radio-dj Frank Dane vroeg hem eerder of de bruiloft in het buitenland of in Nederland is. Daarop reageerde Meeuwis cryptisch: "Het is overal, de liefde is overal."

Manon Meijers over trouwjurk
0:41
Manon Meijers over trouwjurk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.