Terug

Volg Shownieuws

Haatreacties Rebecca Loos laaien weer op door Beckham-documentaire

Nieuws

10 okt 2023, 14:19

Vanwege de nieuwe Netflixdocumentaire Beckham, waarin Victoria en haar man David Beckham ook voor het eerst uitgebreid spreken over de periode rond de vermeende affaire van David met de Spaans-Nederlandse Rebecca Loos (zie video), krijgt Rebecca weer te maken met de nodige haatreacties.

Sinds deze maand is de nieuwe docu over de Beckhams te zien. Die tijd in 2003, waarin de oud-voetballer vreemd zou zijn gegaan met Rebecca, noemt Victoria de "zwaarste periode" uit hun huwelijk. De Beckhams hebben de affaire altijd ontkend terwijl Rebecca, destijds de persoonlijk assistent van de sporter, zei dat het nieuws wel klopte.

Nachtmerrie

In de documentaire wordt de verhouding niet letterlijk benoemd, maar wordt wel gepraat over die tijd. Zo zegt Victoria dat de twee elkaar kwijtraakten toen ze naar Spanje verhuisden omdat haar man voor Real Madrid ging spelen. "Ik kan niet uitdrukken hoe zwaar dat was en hoe ik me daardoor voelde", blikt Victoria terug.

De vele media-aandacht nadat het nieuws over de affaire naar buiten was gekomen, omschrijft ze als een nachtmerrie. "Het was echt een circus. Het is heel vermakelijk als het circus naar je stad komt, toch? Totdat je er deel van uitmaakt."

Haatreacties

Onder de meest recente post van Rebecca, die zelf niet refereert aan de docu, nemen veel volgers het toch voor haar op omdat ze ook haatreacties krijgt. Rebecca reageert op een volger die haar steunt: "Bedankt, ik neem de valse reacties met zoveel humor als ik kan."

Tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Shownieuws sprak in 2004 uitgebreid met Rebecca over haar vermeende affaire met David Beckham. "Ik krijg kleine berichtjes van hem (David Beckham red.) enzo", vertelde ze onder meer. "Met een dubbele betekenis." Volgens haar was David flink met haar aan het flirten. "Mijn baan was zo belangrijk voor mij, en ik kende ook z'n vrouw en kinderen. Dus ik dacht: 'Ik ga er nooit naartoe, ik blijf eruit.' Eind augustus begon ik wel iets voor hem te voelen", zie onderstaande video:

Rebecca Loos over vermeende affaire met David Beckham
1:21
Rebecca Loos over vermeende affaire met David Beckham

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.