Terug

Volg Shownieuws

Hailey Bieber aan hart geopereerd na tia

Nieuws

28 apr 2022, 10:11

Hailey Bieber heeft na haar ziekenhuisopname vorige maand een operatie aan haar hart ondergaan. Dat vertelt de vrouw van Justin Bieber in een video waarin ze terugkijkt op het incident.

In maart werd Bieber in het ziekenhuis opgenomen vanwege een klein bloedstolsel in haar hersens. Ze kreeg tijdens het ontbijt met haar man "symptomen die leken op een beroerte". Daarop is ze naar het ziekenhuis gebracht. Artsen vertelden daar dat het ging om een tia, wat ook wel bekendstaat als een miniberoerte.

In de video vertelt het model dat na onderzoek een hartafwijking bij haar werd vastgesteld. Die was ook de oorzaak van het bloedstolsel in haar hersens. Inmiddels is die afwijking na een operatie verholpen. Bieber zegt verder dat ze sinds het voorval dagelijks bloedverdunners slikt. Ze is de dokters erg denkbaar en is blij dat ze het incident nu achter zich kan laten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.