Terug

Volg Shownieuws

Justin Bieber geeft update over Hailey

Nieuws

18 mrt 2022, 09:02

Justin Bieber (28) heeft zich tijdens zijn concert in de Amerikaanse stad Denver uitgelaten over de gezondheid van zijn vrouw Hailey (25).

Zij werd afgelopen week met spoed naar het ziekenhuis gebracht toen bleek dat er een klein bloedstolsel in haar hersenen werd aangetroffen, nadat ze daarvoor symptomen van een beroerte tijdens het ontbijt kreeg. Bieber sprak zijn fans toe en meldde hen "dat alles goed gaat". Dit is te zien in een filmpje dat hij op sociale media deelt.

Tijdens de show viel de stroom tijdelijk uit, waardoor Bieber een praatje maakte met het publiek. "Weet je, het leven zit vol verrassingen. Daar hebben we geen controle over, net zoals we hier nu bijvoorbeeld even geen stroom hebben. Waarschijnlijk weten de meesten van jullie wel dat het niet goed ging met mijn vrouw, maar ze doet het hartstikke goed nu en ze is sterk. Maar het was wel echt eng, weet je. Ik weet zeker dat God haar in de palm van zijn hand heeft en dat is goed," aldus Justin.

Hij vervolgt: "Ik ben ontzettend dankbaar om hier vanavond met jullie te zijn en het leven te vieren. Er gebeuren momenteel vreselijke dingen in de wereld en om dan met z'n allen nu hier samen te kunnen zijn is precies waar ik wil zijn. Dus dank dat jullie er ook zijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.