Terug

Volg Shownieuws

Hailey Bieber dankbaar voor steun Selena Gomez na bedreigingen

Hailey Bieber dankbaar voor steun Selena Gomez na bedreigingen

Nieuws

25 mrt 2023, 19:20

Hailey Bieber is dankbaar voor de oproep die Selena Gomez aan haar volgers deed om te stoppen met het sturen van bedreigingen naar Bieber. "Ik wil Selena bedanken dat zij zich heeft uitgesproken", schrijft het model op Instagram. "De afgelopen weken zijn erg moeilijk geweest voor alle betrokkenen". Gomez schreef vrijdag in haar Instagram Story dat Bieber haar heeft laten weten dat ze doodsbedreigingen heeft ontvangen.

Er circuleren al langere tijd verhalen op sociale media over een zogenaamde ruzie tussen Bieber en Gomez. Die zou te maken hebben met de relatie die Gomez eerder met Justin Bieber had. Volgens sommigen zou Hailey zich in die relatie gemengd hebben. Het model lijkt naar die verhalen te verwijzen in haar bericht. "Het zijn momenten als deze waarop socialemediaplatforms extreme verdeeldheid creëren."

"We moeten allemaal beter nadenken over wat we plaatsen en wat we zeggen", vervolgt Hailey Bieber. "Uiteindelijk geloof ik dat liefde altijd sterker zal zijn dan haat en negativiteit."

Voor het laatste nieuws over nationale en internationale sterren kan je elke dag kijken naar Shownieuws op SBS6. In de video bovenaan de pagina zie je de aflevering van 24 maart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.