Terug

Volg Shownieuws

Selena Gomez vraagt fans te stoppen met bedreigen Hailey Bieber

Nieuws

24 mrt 2023, 14:02

Selena Gomez (30) roept haar volgers op Instagram op om Hailey Bieber (26), de vrouw van haar ex Justin Bieber (29), niet meer te bedreigen. De actrice wil dat de onlinehaat jegens het model stopt. In de video hierboven bekijk je meer over het leven van Selena Gomez.

"Hailey Bieber heeft mij laten weten dat ze doodsbedreigingen heeft ontvangen en online hatelijke negativiteit ervaart", schrijft Gomez vrijdag in haar Story. "Dit is niet waar ik voor sta. Niemand zou gehaat of gepest moeten worden. Ik heb altijd gelobbyd voor vriendelijkheid en ik wil echt dat dit ophoudt."

De bedreigingen zouden mogelijk te maken kunnen hebben met de relatie die Gomez en Justin Bieber eerder hadden en waar Hailey zich volgens boze tongen in gemengd zou hebben. Nadat Justin het in maart 2018 na jaren daten had uitgemaakt met Selena, kreeg hij niet veel later een relatie met Hailey. In september van dat jaar trouwden de twee al. Door sommigen werd beweerd dat de zanger en het model elkaar al langer dateten, ook al tijdens de relatie van hem en Gomez. Volgens Hailey was dit niet zo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.