Terug

Volg Shownieuws

Halftimeshow Super Bowl LVI verzorgd door deze artiesten

Halftimeshow Super Bowl LVI verzorgd door deze artiesten

Nieuws

1 okt 2021, 11:06

In de halftimeshow van de 56e Super Bowl van het American football volgend jaar treden maar liefst vijf artiesten op. Dat maakte de frisdrankgigant die de pauzeact sponsort, donderdag bekend op Twitter.

Dr Dre, Eminem, Snoop Dogg, Mary J Blige, en Kendrick Lamar staan op 13 februari 2022 op het podium om het publiek tijdens de rust van het American footballduel te vermaken. Het optreden is aangekondigd door de gezamenlijke prijzenkast van de artiesten te beschrijven. "43 Grammy's, 19 nummer 1-albums op Billboard, 5 epische hitmakers op 1 podium."

Het is ieder jaar weer spannend welke grote artiest(en) er op het podium zullen staan tijdens het prestigieuze optreden. Zo traden eerder Bruce Springsteen, Michael Jackson, Prince, de Rolling Stones, U2, Beyoncé, Madonna, Jennifer Lopez en Shakira op. Vorig jaar verzorgde The Weeknd de halftimeshow.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.