Terug

Volg Shownieuws

Halina Reijn deelt kiekjes van collega Pete Davidson

Nieuws

8 aug 2022, 10:46

Halina Reijn (46) gaat sky high met haar filmcarrière. Tegenwoordig woont de actrice en filmregisseuse in New York, waar ze bezig is met haar Amerikaanse filmdebuut Bodies Bodies Bodies, niemand minder dan de ex van Kim Kardashian — Pete Davidson (28) — speelt een hoofdrol in de thriller. De actrice deelt fragmenten van de film en kiekjes van onder andere Pete achter de schermen, bekijk de beelden hierboven.

De thriller met grappige twists vertelt het verhaal van een groep rijke twintigers die een spel aan het spelen is. De avond loopt op den duur gigantisch uit de hand. Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Amandla Stenberg, Maria Bakalova en Myha'la Herrold.

Eerder omschreef Pete de film al: "Als ik de film in drie woorden zou moeten omschrijven, zou ik zeggen 'geil, grappig en bloederig' ."

Pete's liefdesleven

Pete kreeg extra bekendheid nadat naar buiten kwam dat de komiek een relatie kreeg met Kim Kardashian. Op 6 augustus werd echter bekend gemaakt dat het stel uit elkaar zou zijn. Pete heeft ook relaties gehad met andere wereldwijde sterren, zoals met de actrice Kate Beckinsale, Phoebe Dynevor en zangeres Ariana Grande. Meer over de break up van Pete en Kim, bekijk je in de video hieronder.

Kim Kardashian en Pete Davidson uit elkaar
1:39
Kim Kardashian en Pete Davidson uit elkaar

Halina's liefdeleven

Sinds 2016 heeft de actrice een relatie met oud-voetballer Daniel de Ridder (38). Onlangs bracht RTL Boulevard naar buiten dat er "trouble in pardise" zou zijn bij het koppel. "Volgens bronnen rond hete stel zou het niet goed gaan tussen de twee." Daniel liet aan RTL Boulevard weten dat zijn relatie met Halina een "andere vorm" heeft aangenomen aangezien de actrice al anderhalf jaar zelfstanding in New York woont.

Kritiek

Halina mag dan wel erg succesvol zijn, niet iedereen is blij met haar voorkomen. Zo uitte journalist Rob Goossens kritiek op de actrice. De actrice reageerde hierop door aan te geven dat Robs woorden "hard waren aangekomen".

(Bron: Instagram halinareijn)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.