Terug

Volg Shownieuws

Halina Reijn niet blij met haat van Rob Goossens: 'Hard aangekomen'

Halina Reijn niet blij met haat van Rob Goossens: 'Hard aangekomen'

Nieuws

24 juli 2022, 15:01

Halina Reijn (46) vond de 'haat'-opmerkingen die Rob Goossens (31) op twitter plaatste en uitte in De Slimste Mens over Halina, niet leuk. De actrice slaat nu terug op twitter. "Vergeet nooit dat woorden kracht hebben en aankomen", laat ze weten.

Rob plaatste vorige week een snerende tweet over de actrice. De RTL Boulevard-deskundige werkt momenteel aan een opvoedboek. In De Slimste Mens zei hij gekscherend: "Dat boek draait volledig om Halina Reijn. Ik dacht: er moet toch wel iets grappigs te doen zijn met opvoedboeken?".

Sneer richting Halina

Tegen De Slimste Mens-presentator Philip Freriks opperde Rob om het boek 'Halina Reijn worden' te noemen. Elk hoofdstuk zou dan moeten gaan over iets wat typerend is voor Halina met daarin tips over hoe je haar kunt zijn. Het idee is dan om de hoofdstukken te lezen met een knipoog, want volgens Rob zou je als ouder juist níet moeten willen dat je kind zoals Halina wordt.

Kritiek

Er kwam veel kritiek op de uitspraken van Rob over Halina. Zo nam de Volkskrant-columniste Sheila Sitalsing deze uiterst serieus. Rob verhelderde hierover het een en ander op twitter. "Alsof ik dat boek echt ga schrijven, kom nou toch."

Reactie Halina

Halina slaat van zich af. "Je hebt het waarschijnlijk anders bedoeld en de context miste misschien in de artikelen... maar vergeet nooit dat woorden kracht hebben en aankomen."

Red Light

De serie Red Light, die Halina heeft geproduceerd, was zeer succesvol gebleken doordat deze vele kijkers trok en kon rekenen op lovende kritieken. Meer over de serie bekijk je bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.