Terug

Volg Shownieuws

Hans Kazán moet nog langer in het ziekenhuis blijven

Nieuws

11 mrt 2022, 16:28

De onderzoeken die Hans Kazán de afgelopen dagen heeft ondergaan, hebben niets opgeleverd. De illusionist blijft daarom de komende dagen ter observatie in het ziekenhuis in Marbella. Dat laat zijn vrouw Wendy aan Shownieuws weten

Hans kon de afgelopen twee weken geen voedsel meer binnenhouden. Hij werd daarom opgenomen in het ziekenhuis, maar de onderzoeken van de afgelopen dagen hebben niets opgeleverd. Aan de andere kant is dit ook wel goed nieuws, want dit betekent dat dat ze een aantal ernstige ziektes kunnen uitsluiten, aldus Wendy.

Hans krijgt nu sondevoeding toegediend. Wel gaat hij de komende dagen weer wat proberen te eten. Wendy heeft in ieder geval heerlijke groetensoep voor hem gemaakt, zo laat ze weten.

In de video bovenaan de pagina reageert zijn zoon Steven in Shownieuws op de ziekenhuisopname van zijn vader.

Uitblinkerslunch

Hans prikte onlangs nog een vorkje met het koningspaar. Hij was uitgenodigd voor de zogeheten uitblinkerslunch van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Hans Kazan uitgenodigd voor uitblinkerslunch
4:43
Hans Kazan uitgenodigd voor uitblinkerslunch

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.