Terug

Volg Shownieuws

Hans Klok bezig met eigen dramaserie

Nieuws

25 okt 2022, 21:45

Hans Klok is bezig met het ontwikkelen van een dramaserie. Hij probeert zijn idee momenteel te slijten in Hilversum. "Het is mijn grootste wens dat dit ooit van de grond komt", zegt de illusionist in De Telegraaf.

Vooralsnog heeft de 53-jarige Hans nog geen succes met zijn idee. "Het is af en toe frustrerend hoe stroperig het gaat in Hilversum. Willen ze het wel hebben, willen ze het niet? Dus misschien moeten we ook maar eens gaan kijken bij streamingdiensten als Videoland of Netflix. Want ik denk: dit is internationaal ook een goed plan."

De serie moet gaan over een vroeger bekende illusionist die zijn talent overdraagt op jonge kinderen. "Laatst sprak ik Ilse Warringa over dit plan, ze was meteen helemaal enthousiast. Maar we moeten eerst een ja krijgen bij een zender of dus een streamer."

Nieuwe trucs

Het ontwikkelen van nieuwe trucs voor zijn shows is ook niet altijd even makkelijk. Om toch weer op ludieke ideeën voor zijn shows te komen, heeft hij zo zijn creatieve plekken. Bekijk de video bovenaan de pagina om de dierbare spots van de illusionist te zien, waar de hij graag inspiratie opdoet.

Bruiloft

Hoewel Hans zijn grote liefde Dann een half jaar geleden ten huwelijk vroeg, liet hij onlangs aan Shownieuws weten dat de bruiloft er voorlopig nog niet komt. In de video bovenaan de pagina hoor je waarom...

Hans Klok gaat voorlopig niet trouwen
0:33
Hans Klok gaat voorlopig niet trouwen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.