Terug

Volg Shownieuws

Harry Styles verrast op Coachella met duet Shania Twain

Nieuws

16 apr 2022, 14:15

Harry Styles heeft het publiek van het Amerikaanse festival Coachella vrijdagavond verrast met een gastduet met Shania Twain. De Amerikaanse countryzangeres en de Britse popzanger zongen samen Twains grootste hits.

De 28-jarige Styles was volgens het Amerikaanse Variety een uur bezig toen hij vertelde over zijn jonge jaren waarin hij in de auto bij zijn ouders met de radio meezong. Een van die liedjes was Man! I Feel Like A Woman! uit 1999 en op dat moment kwam Twain de bühne op om het nummer samen met de Brit te zingen. "Deze dame heeft me leren zingen", zei Styles.

"Ik ben een beetje starstruck", zei de 56-jarige Amerikaanse daarna tegen het publiek. "Ik ben natuurlijk fan van je en ik realiseer me dat jij nog maar een kind was toen ik dit nummer scheef. Het is een soort droom en tegelijk heel onwerkelijk om hier nu te zitten om dit lied samen met jou te zingen", aldus Twain, waarna het tweetal zittend op twee krukken You're Still The One uit 1997 opvoerde.

Het meerdaagse Coachella in Indio in de staat Californië is vrijdag begonnen en is verdeeld over twee weekends. Het tweede deel vindt volgend weekend plaats op vrijdag, zaterdag en zondag. Er worden nog optredens verwacht van onder anderen Billie Eilish, Stromae en The Weeknd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.