Terug

Volg Shownieuws

Hazes-musical Hij Gelooft in Mij afgelast vanwege corona

Nieuws

3 feb 2022, 18:02

De voorstelling van de Hazes-musical Hij Gelooft in Mij van donderdag in Theater Carré te Amsterdam gaat niet door. De twee hoofdrolspelers, Martijn Fischer en Annick Boer, zijn beiden positief getest op corona. Dat maakt producent Stage Entertainment donderdag bekend.

Beide acteurs werden woensdag positief getest. Woensdag kon de voorstelling nog met alternatieve hoofdrolspelers worden gespeeld, maar dat lukt donderdag niet, meldt een woordvoerder. "Ze voelen zich allebei goed", voegt deze eraan toe. Het is nog onduidelijk of de première van aanstaande zondag door kan gaan: "Hun eerste klachten hadden zij allebei afgelopen zondag. Maar we hebben hier nog geen besluit over genomen."

Hij Gelooft in Mij gaat over het leven van volkszanger André Hazes senior. De musical vertelt over de verhouding van Hazes met Rachel en de liefde voor zijn stad Amsterdam. Naast Martijn Fischer als Hazes en Roosmarijn Luyten als Rachel, zijn onder anderen ook Annick Boer, Rutger de Bekker en Dick Cohen te zien.

Na de landelijke première zaterdag in Amsterdam reist het gezelschap langs verschillende theaters in het land, waaronder langs theaters in Leeuwarden, Den Haag, Maastricht en Rotterdam.

Beelden Hazes-musical
0:41
Beelden Hazes-musical

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.