Terug

Volg Shownieuws

Heeft Humberto Tan opnieuw de liefde gevonden?

Nieuws

18 juni 2024, 12:07

Begin 2023 onthulde Humberto Tan dat zijn relatie met zijn partner Ineke Geenen was beëindigd (zie video). De presentator is momenteel druk bezig met werken, maar is hij ook weer gelukkig in de liefde? In een interview in de nieuwe LINDA. laat hij zich hierover uit...

"Ik ben heel lang gelukkig samen geweest. Nu niet meer," vertelt Humberto eerlijk. Hoewel hij momenteel geen nieuwe liefde heeft, staat hij wel open voor wat de toekomst brengt. "Wat komt, komt," laat hij weten.

Humberto gelooft dat hij goed kan omgaan met tegenslagen zoals liefdesverdriet, het verlies van dierbaren en werkperikelen. "Dat is het leven," zegt de presentator. Toch geeft hij toe dat hij soms moeite heeft om met het verdriet om te gaan. "Ik ren soms weg van verdriet in plaats van alles bewust te ervaren," besluit hij.

Plannen

Op Instagram liet de presentator zich onlangs uit over zijn toekomstplannen. Humberto zit namelijk niet stil en heeft grootse plannen: "Voor de komende jaren blijf ik de talkshow doen, de Champions League gaat naar Ziggo, Radio 1 blijf ik elke vrijdag doen en bij RTL zijn we ook bezig met een aantal nieuwe formats, Parijs deze zomer. Podcasts komen er ook weer aan. 1 al opgenomen, 1 vanaf volgende week op te nemen en nog 1 staat in de steigers. Kortom: ik zal me de komende tijd niet snel vervelen."

Zie meer over zijn werkzaamheden in de video hieronder...

Mooie stap voor Humberto Tan
4:17
Mooie stap voor Humberto Tan

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.