Terug

Volg Shownieuws

EOTB-Sem naar ziekenhuis na auto-ongeluk

Nieuws

22 juli 2022, 09:39

Sem uit Ex On The Beach: Double Dutch is betrokken geraakt bij een auto-ongeluk. Ze is direct naar het ziekenhuis afgevoerd...

Ze kan het gelukkig navertellen op Instagram. "Lieve allemaal, ik zal de komende dagen wat afwezig zijn op Instagram. Jason en ik hebben gisteravond een heftig auto-ongeluk gehad."

Dit is er gebeurd. "Ik kwam in een greppel waar kiezels in lagen langs de weg, waardoor ik de macht over het stuur verloor en we met hoge snelheid tegen 2 lantaarnpalen en een betonnen viaduct geknald zijn. Opgehaald met de ambulance, 2,5 uur in het ziekenhuis gelegen."

"We zijn nu oké. Tijd om te herstellen nu. Gevaar zit in een klein hoekje, let goed op jezelf!" waarschuwt Sem haar volgers.

Foto's

Beelden van de auto na de crash houdt Sem voor zichzelf. "Verdere foto’s van mijn auto, mezelf of Jason ga ik niet met jullie delen. Wat er is gebeurd is al erg en schokkend genoeg. Deze foto’s zijn niet voor Instagram bedoeld."

"Mijn auto is total loss en naar de sloop. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Ik kom terug als ik beter ben”, sluit ze af.

Ook haar ex Dusty raakte betrokken bij een heftig ongeluk. Hij lag zelfs een tijdje in coma. Meer hierover zie je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.