Terug

Volg Shownieuws

Nielson geeft huwelijksproblemen toe

Nieuws

28 dec 2022, 15:59

Het huwelijk van Nielson en zijn vrouw Hanna verkeert in zwaar weer. Dit geeft de zanger zelf toe...

"Lieve volgers, naar aanleiding van berichten in verschillende media willen we laten weten dat we samen bezig zijn met het oplossen van problemen in ons huwelijk", schrijft Nielson op Instagram. Hij doelt hiermee op de verhalen die Yvonne Coldeweijer deelde op haar juicekanaal. Zo liet zij vermeende gesprekken zien van Nielson met affaires.

"Dit gedeelte van ons leven is privé en houden we verder tussen ons", vervolgt de zanger. "Hanna en ik hopen op jullie respect hiervoor."

"We wensen jullie een gezond en gelukkig nieuwjaar toe. Liefs, Niels & Hanna", sluiten ze af.

Niels en Hanna

Niels en Hanna zijn alweer zes jaar getrouwd. Op 2 september 2016 stapten Hanna en Niels met elkaar in het huwelijksbootje. Op Instagram deelde 'Nielson' trots het nieuws, waarbij hij schreef: "Vanaf nu is 2 september 2016 de belangrijkste datum in mijn leven. Op deze prachtige dag ben ik getrouwd met de beauty & de brains! Negen jaar lang was Hanna mijn vriendin en nu mag ik haar mijn vrouw noemen. Ik ben nog nooit ergens zo trots op geweest."

Op zijn Instagram-pagina is Hanna niet te vinden, maar op zijn TikTok is een zeldzaam filmpje te vinden van Nielson en zijn vrouw. Op het filmpje van twee maanden geleden genieten ze nog samen van een Harry Styles-concert.

Onhandige actie

Eerder dit jaar had Nielson nog een onhandige actie gedaan. Hij had zijn linker neusvleugel kapot geknipt met een nagelknipper. Meer hierover zie je in de video hieronder.

Onhandige actie van Nielson
1:03
Onhandige actie van Nielson

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.