Terug

Volg Shownieuws

Heftig nieuws over dit Hazes-familielid

Nieuws

20 aug 2024, 20:47

De neef van André Hazes sr., zanger Stanley (zie video), laat aan Shownieuws schokkend nieuws over zijn gezondheid weten...

Stanley heeft namelijk vijf dagen in coma gelegen, zo vertelt hij dinsdag aan Shownieuws. De neef van wijlen André sr. zegt een zeldzaam virus aan zijn strottenhoofd te hebben opgelopen.

Gelukkig is de zanger uit zijn coma ontwaakt, maar hij ligt nog steeds in het ziekenhuis. "Ik heb echt geluk gehad", zegt hij tegen Shownieuws. Volgens zijn dokter zal zijn herstel zeker nog twee maanden duren.

Rachel

Eerder dit jaar heeft Stanley zich nog flink uitgelaten over Rachel, de weduwe van André Hazes sr. Weekblad Privé vroeg destijds aan de zanger wat hij ervan vond dat Rachel haar Brasserie ging openen. "Laat haar lekker Casa Van Galen doen. Laat haar lekker haar eigen naam gebruiken! Zij is geen Hazes en dat zal ze ook nooit worden", sneerde hij.

Zakken vullen

Hij zei ook dat ze de brasserie alleen maar heeft geopend om "haar eigen zakken te vullen". Het is wel duidelijk dat Stanley daarom geen kind aan huis wordt bij Casa Hazes. "Ik ben vaak in Spanje, maar ik ga daar niet heen."

Instinct

Wel was Stanley erg blij om te horen dat Roxeanne en André, de jongste kinderen van zijn neef, weer zijn verzoend "Jazeker, tuurlijk. Er is niks ergers als dat je moeder zo doet, weet je wel. Volgens mij is dat haar instinct. Ik weet niet wat die vrouw in haar kop heeft. Ik ben wel heel blij dat Roxeanne en André samen weer contact hebben." Bekijk meer over hoe het tussen hen zit in de video hieronder:

André Hazes gaat op tour én spreekt over het contact met Roxeanne
3:57
André Hazes gaat op tour én spreekt over het contact met Roxeanne

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.