Terug

Volg Shownieuws

Heftig nieuws voor oud-Love Islander Esmee Cox

Nieuws

22 mrt 2023, 16:47

Esmee Cox (26), deelneemster uit het tweede seizoen van Love Island, vond in het programma de liefde bij Job Stevens (bekijk de video hierboven). De relatie is inmiddels voorbij. In Realitea van RTL Boulevard deelt ze nu treurig nieuws over haar vader...

Aan Fawry Not Sawry vertelt Esmee dat haar vader een herseninfarct heeft gehad. Een deel van zijn hersenen is afgestorven, het gaat om het gedeelte dat de emoties aanstuurt. "Het gaat eigenlijk op het moment niet zo heel erg goed", vertelt de realityster openhartig. Esmees vader verblijft momenteel in een revalidatiecentrum.

'Heel moeilijk'

Wanneer ik nu met hem ben dan kan hij het ene moment in huilen uitbarsten, het andere moment krijgt hij een woedeaanval, een ander moment krijg hij een lachbui", vertelt Esmee in tranen. "Dat is gewoon wel heel moeilijk." Ze geeft aan dat het langzaamaan iets beter gaat en ze heeft goede hoop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.