Terug

Volg Shownieuws

Heftige nieuwe MAFS-variant in aantocht: 'Sex at First Sight'

Nieuws

17 jan 2023, 20:14

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight is razend populair. Volgens The Sun is er een wel héle bijzondere versie van het programma op komst...

In deze variant van het programma zullen de deelnemers niet blind trouwen, maar hebben ze seks nog vóór dat ze elkaar hebben gezien.

Avatars

De versie van MAFS is gericht op de seksuele klik tussen twee personen. De koppels zullen elkaar eerst virtueel leren kennen doormiddel van avatars. Volgens The Sun zullen de deelnemers vervolgens online seks hebben door het gebruik van seksspeeltjes op afstand.

Sex First

Mocht het op seksueel gebied klikken tussen de twee, dan kunnen ze elkaar in levende lijve gaan ontmoeten. Pas dan komen de deelnemers erachter of ze óók op emotioneel gebied een klik hebben. Volgens de Britse tabloid is er al een eerste aflevering opgenomen en wordt het binnenkort getest bij het publiek. Het concept zal uitgezonden worden op Channel 4.

Nederland

Vooralsnog zijn er nog geen geluiden dat het programma ook naar Nederland komt. Wij moeten het doen met Married At The First Sight. Het nieuwe seizoen is elke dinsdag en woensdag te zien om 20:30 op RTL 4. Onlangs kregen twee oud deelnemers van het programma verrassend nieuws. Bekijk gauw de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.