Terug

Volg Shownieuws

Heleen van Royen slaat nieuwe weg in

Nieuws

9 sep 2021, 18:38

Leuk nieuws voor Heleen van Royen, ze heeft namelijk een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden te pakken!

Voor de soap zal van Royen te zien zijn als Patty, een oude kennis van Shanti (Bertrie Wieringa). Patty is volgens Heleen een "rasechte Amsterdamse en de beste vriendin van Billy", die gespeeld wordt door Lone van Roosendaal.

Wanneer Shanti op zoek is naar haar moeder, Billy de Palma, komt ze aan bij de boerderij van Patty. Ze vraagt haar om advies, maar volgens Patty is het typisch Billy. De schrijfster acteert: "Ze is nooit een open boek geweest."

Heleen zelf is dolenthousiast over haar nieuwe carrière. "Hoop dat dit mijn doorbraak wordt", schrijft ze dan ook op Instagram.

Op 16 september zal Heleen voor het eerst op de buis te zien zijn. Via Videoland is de aflevering nu al te bekijken.

Nieuwe gezichten

Acteurs Noa Zwan, die Demi speelt, en Tamara Brinkman, bekend als Saskia, vertellen in GTST De Podcast dat er nóg meer personages hun intrede zullen maken in Meerdijk. De eerste naam die bekend gemaakt werd is niemand minder dan Martijn Fischer. Ook zijn rol zou iets te maken hebben met Shanti, maar wat zijn rol precies inhoudt is nog niet bekend.

Heleen verwelkomde vorige zomer haar eerste kleinkind. Meer hierover is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.