Terug

Volg Shownieuws

Heleen van Royen voor de derde keer oma: 'Babynieuws'

Nieuws

27 dec 2022, 15:29

Wat een super leuk nieuws! De dochter van Heleen van Royen is voor de derde keer zwanger. Dit laat trotse moeder Heleen weten via Instagram.

Voor het eerst krijgt Heleen een kleindochtertje. Op Instagram schreef de schrijfster bij een super schattige foto's van de familie bij de kerstboom: "Babynieuws! Onze Olivia is in blijde verwachting van haar derde kindje. Het is een meisje. Samen met Pieter heeft Olivia twee zonen, hij had er al twee dus het evenwicht in dit mannengezin wordt enigszins hersteld. We verheugen ons enorm op de komst van het dametje. Vrijdag oppasdag gaat een drukke bedoeling worden met drie kinderen onder de drie."

Afgelopen jaar werd Schrijfster Heleen van Royen voor de tweede keer oma. Na Spencer was haar dochter Olivia opnieuw bevallen van zoontje: West Valentijn. En de 56-jarige schrijfster kreeg in september van het vorige jaar het nieuws te horen dat ze voor de tweede keer oma werd. In de onderstaande video vertelde ze destijds vol trots over de zwangerschap van haar dochter, die maandag 14 februari dus is bevallen van West Valentijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.