Terug

Volg Shownieuws

Heleen van Royen voor tweede keer oma geworden

Nieuws

14 feb 2022, 19:50

Schrijfster Heleen van Royen is voor de tweede keer oma geworden. Na Spencer is haar dochter Olivia maandag opnieuw bevallen van zoontje: West Valentijn.

Dit schrijft 'oma' Heleen op haar eigen Instagram. "Moeder en kind maken het goed. We kunnen ons geluk niet op. Heel trots op Olivia die hem op de wereld heeft gezet".

Ze vervolgt haar geluksmomentje met. "Heel blij met Pieter die onze familie vier (!) zonen rijker maakte. Misschien kan Sam nog wat meisjes regelen. Hij schijnt daar erg goed in te zijn. 😉 Swipe voor alle schattigheid. 😍 #babynieuws #blijdschap #blijdegeboorte #valentijnsdag #grootmoeder #kleinzonen #kleinzoon💙"

Schattig

Heleen van Royen heeft in de herfst van 2021 een wel heel schattig filmpje van haar kleinzoon Spencer gedeeld op haar Instagram. De volgers van Heleen kunnen zien dat de kleine Spencer al erg goed mee kan helpen in huis... In de video boven dit artikel is te zien dat de kleinzoon van Van Royen haar al gezellig mee helpt met de was doen. Heleen schrijft zelf bij het filmpje: ''Handig hoor, een kleinzoon.''

En de 56-jarige schrijfster kreeg in september van het vorige jaar het nieuws te horen dat ze oma werd. In de onderstaande video vertelde ze destijds vol trots over de zwangerschap van haar dochter, die maandag 14 februari dus is bevallen van West Valentijn.

Heleen van Royen wordt weer oma
0:25
Heleen van Royen wordt weer oma

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.