Terug

Volg Shownieuws

Henk Krol niet de officiële eigenaar van B&B

Henk Krol niet de officiële eigenaar van B&B

Nieuws

5 mei 2021, 14:24

Vol trots kondigt Henk Krol dit voorjaar zijn eigen Bed & Breakfast aan, maar nu blijkt niet hij, maar iemand de eigenaar van het pand. Wat is er aan de hand?

Toen Henk Krol te weinig stemmen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen kreeg om een zetel binnen te slepen, besloot hij samen met zijn verloofde een B&B op te richten. Vol trots kondigt hij dat in april in Shownieuws aan, zoals je boven dit artikel kunt zien.

Nu blijkt dat niet Henk, die in de media beweert hard gewerkt te hebben om het miljoenenpand te kunnen kopen, maar iemand anders eigenaar is van het pand. Dat publiceert Weekblad Weekend. Henk bevestigt het nieuws aan het blad: "Ik had het dolgraag zelf gekocht, maar het zat er niet in, eerlijk gezegd."

Henk treedt inmiddels op als exploitant, niet als eigenaar van het pand. Slim, want de B&B was na Henks bekendmaking direct volgeboekt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.