Terug

Volg Shownieuws

'Herman van der Zandt absoluut niet naar Slimste Mens'

Nieuws

31 juli 2023, 19:33

Het lijkt erop dat Herman van der Zandt toch echt niet de presentator van De Slimste Mens gaat worden. Sterker nog, er lijkt helemaal geen nieuwe presentator nodig te zijn...

Nu Herman van der Zandt naar KRO-NCRV gaat, de omroep waar De Slimste Mens wordt uitgezonden, denken velen dat dit onder andere voor de populaire tv-quiz is. Volgens de eindredacteur van het programma, Harm Jan Kinkhorst, is dit absoluut niet het geval.

Dit zegt hij in het NPO Radio 2-programma 'Jan-Willem Start Op'. Er zou nog helemaal geen gesprek hebben plaatsgevonden over een eventueel afscheid van presentator Philip Freriks of Maarten van Rossem. "Het zou niet zo erg zijn als Maarten en Philip nog een tijdje doorgaan", zegt Harm Jan in de radioshow.

Hij zegt stellig dat Herman het programma echt niet gaat presenteren. "Het gaat niet gebeuren. Je wil toch geen De Slimste Mens zonder Maarten en Philip, laten we wel wezen. Zij vinden het allebei nog een geweldig uitje. Het is twee keer per jaar een maand en zij hebben er reuze lol in."

Maarten

Eerder reageerde Maarten ook al in zijn podcast: "Ik zou zeggen: bij deze speculaties moet ik constateren dat wij allebei nog leven en dat wij voorlopig nog niet van plan zijn om op te houden met leven."

Volgens het eenkoppige jurylid zal zijn functie bij De Slimste Mens nog zeker dertig jaar bestaan en uitgevoerd worden door hemzelf. Meer daarover via deze link.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.