Terug

Volg Shownieuws

Herstelde Patricia Paay kondigt comeback op televisie aan

Nieuws

29 jan 2022, 12:45

Patricia Paay staat te popelen om weer aan het werk te gaan. De mediapersoonlijkheid, die sinds de kerstdagen is ontslagen uit het ziekenhuis vanwege een bacteriële infectie, laat aan haar Instagram-volgers weten dat ze terugkeert op de buis.

"Zoals het er nu naar uit ziet staat de eerste tv-opname al met potlood in de agenda voor half februari. Ik kan niet wachten en heb er ook echt weer zin in. Kijk er na al deze maanden echt naar uit", aldus een vrolijke Paay.

Verder neemt ze het merendeel van de dag ook de tijd om te ontspannen. "Hier een heerlijke rustig weekend, eigenlijk een relaxte week gehad. Veel fysiotherapie en daarnaast ook mijn rust oppakken. Dus veel thuis aan het keuvelen".

Heupcomplicatie

De reden dat Paay opgenomen werd in het ziekenhuis en al een flinke tijd niet meer aan het werk is, is omdat ze een complicatie had aan haar heup. In de video bovenaan de pagina gaf ze destijds een update over de situatie. Hierdoor moest Paay een aantal keer geopereerd worden en werd ze enkele weken geleden overgebracht naar een revalidatiecentrum.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.