Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Patricia Paay viert kerst thuis

Nieuws

24 dec 2021, 18:40

Patricia Paay deelt vrijdagavond goed nieuws met haar volgers op Instagram. Zij laat namelijk weten dat ze na 3 maanden 'ontslagen' is uit het ziekenhuis en kerst thuis mag vieren.

Op onderstaande Instagram-post laat de zangeres weten ontzettend blij te zijn dat het moment eindelijk daar is. "Ik kan niet uitleggen hoe blij en dankbaar ik ben. Na meer dan 3 maanden ben ik eindelijk thuis".

Hoopvol

Patricia Paay had al een goed gevoel dat ze met de kerstdagen thuis zou zijn. Ze deelde begin deze maand namelijk weer een positieve gezondheidsupdate. "De revalidatie gaat heel goed en de artsen zijn heel positief. Veel lopen en bewegen is mijn motto!" deelde La Paay op haar Instagrampagina. "Ik ben positief en doe mijn uiterste best," voegde ze eraan toe.

Heupcomplicatie

De reden dat Paay opgenomen werd in het ziekenhuis is omdat ze een complicatie had aan haar heup. In de video bovenaan de pagina gaf ze destijds een update over de situatie. Hierdoor moest Paay een aantal keer geopereerd worden en werd ze enkele weken geleden overgebracht naar een revalidatiecentrum.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.