Terug

Volg Shownieuws

Het liefdesleven van Johnny Depp door de jaren heen

Nieuws

27 mei 2022, 19:01

Johnny Depp (58) staat bekend als een geliefd en bovenal wereldberoemd acteur en heeft altijd een bewogen liefdesleven gehad. Wat weten we hier eigenlijk van? We nemen het met je door...

Het huidige liefdesleven van de laatste jaren van Johnny, inclusief alle intieme details, ligt momenteel op straat. De acteur is verwikkeld geraakt in een lelijke rechtszaak met zijn ex-partner, actrice Amber Heard (36). Laatstgenoemde heeft een scheiding aangevraagd en beschuldigt de acteur van huiselijk geweld en seksueel misbruik. De acteur klaagde de actrice op zijn beurt aan voor smaad en laster.

Wie gingen Amber voor in een romance met de Jack Sparrow-acteur?

Verlovingen

Van 1983 tot en met 1985 was Johnny getrouwd met make-upartiest Lori Anne Allison. Met actrices Jennifer Grey (Dirty Dancing) en Sherilyn Fenn is de acteur eind jaren '80 verloofd geweest.

Jennifer Grey:

Winona Ryder

Johnny vroeg in 1990 actrice Winona Ryder ten huwelijk. Een pikant detail is dat toen de relatie begon, Winona nog maar 17 jaar was; Johnny was 9 jaar ouder, meldde NU.nl in 2014. Het liefdeskoppel ontving hierom de nodige kritiek.

Voor Winona liet Johnny toentertijd de wereldberoemde tatoeage zetten die vandaag de dag nog steeds genoemd wordt in de nog lopende rechtszaak. De tattoo 'Winona Forever' werd na de beuk, jaren later, veranderd in 'Wino forever'.

Winona heeft in 2020 aangegeven niks te snappen van de beschuldigingen tegen Johnny Depp.

TAMMIE ARROYO/CPA/LFI

TAMMIE ARROYO/CPA/LFI

(Bron: TAMMIE ARROYO/CPA/LFI)

Kate Moss

Van 1994 tot en met 1998 had de acteur een relatie met wereldberoemd Engels topmodel Kate Moss. Kate Moss heeft onlangs moeten getuigen in de rechtszaak van Johnny en Amber. Tijdens haar verhoor liet Kate blijken dat 'Johnny haar niet van de trap zou hebben geduwd'. Meer hierover bekijk je in de video bovenaan de pagina.

MediaPunch / BACKGRID

MediaPunch / BACKGRID

(Bron: MediaPunch / BACKGRID)

Ellen Barkin

In 1994 datete Johnny kort met actrice Ellen Barkin. Het paar verscheen diverse keren op de rode loper. Volgens US-Magazine zou Barkin later hebben beweerd dat Depp 'veeleisend' en 'controlerend' gedrag vertoonde tijdens hun relatie. In een verklaring uit november 2019, afgespeeld tijdens het lopende lasterproces, zou ze hem een 'jaloerse man' hebben genoemd.

Vanessa Paradis

Het Franse topmodel Vanessa Paradis ontmoette Johnny op de filmset van The Ninth Gate in 1998 te Frankrijk. Het koppel kreeg twee kinderen, in 1999 werd dochter Lily-Rose Depp geboren en in 2002 werd zoon John Christopher Depp III verwelkomd. Vanessa en Johnny waren een iconisch showbizzkoppel maar gingen uit elkaar in juni 2012.

(Bron: Frederic Nebinger/ABACAPRESS.COM)

Amber Heard

Tijdens het filmen van The Rum Diary in 2011 ontmoette Johnny de 22 jaar jongere actrice Amber Heard, aldaar werden zij verliefd. Volgens NU.nl zou ex Winona hierop tegen zijn geweest, ze zou het leeftijdsverschil absurd vinden en bovendien zou ze het niet gepast hebben gevonden dat Johnny de moeder van zijn kinderen, Vanessa, 'inruilde' voor de veel jongere Amber.

Johnny en Amber trouwden in februari 2015. In 2016 vroeg Amber de scheiding aan en vroeg ze de rechter om een straatverbod aangaande Johnny. De actrice claimt dat Johnny zich tijdens hun relatie schuldig zou hebben gemaakt een fysiek en mentaal misbruik waarbij hij vaak onder invloed zou zijn van drugs- en alcoholgebruik.

In The Sun in 2018 werd een artikel gepubliceerd namens Amber Heard waarin zij leek te suggereren dat haar man een 'wife beater' zou zijn. Johnny spande hierom een rechtszaak aan wegens smaad en laster. De rechtbank oordeelde echter dat de klacht van Johnny ongegrond was.

Meer over de rechtszaak en beschuldigingen zie je in de video hieronder.

Rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard
1:20
Rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Hieronder praten Bram Moszkovicz en Raymond Mens over de rechtszaak van Johnny Depp en Amber Heard bij HLF8.

Bram Moszkovicz en Raymond Mens over de rechtzaak van Johnny Depp en Amber Heard
3:06
Bram Moszkovicz en Raymond Mens over de rechtzaak van Johnny Depp en Amber Heard

Om te zien waarvan Amber Johnny beschuldigt, kun je onderstaande video bekijken.

Amber Heard beschuldigt Johnny Depp van seksueel misbruik
1:42
Amber Heard beschuldigt Johnny Depp van seksueel misbruik

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.