Terug

Volg Shownieuws

Hier geniet Isa Hoes van

Nieuws

30 sep 2023, 16:07

Isa Hoes, die eerder onder vuur lag na wat uitspraken (zie video), geniet enorm van de wekelijkse podcast die ze sinds afgelopen voorjaar opneemt met Marc-Marie Huijbregts. De actrice hoopt er nog lang mee door te kunnen, zegt ze tegen het ANP.

"Het is superleuk, we hebben het heel erg naar ons zin", vertelt Isa, die al 'meer dan dertig jaar' bevriend is met Marc-Marie. "Ik ben elke keer gewoon heel blij dat ik dat met een van mijn beste vrienden mag doen. Het is een cadeautje. We gaan ermee door zolang het kan en mag."

De podcast Marc-Marie & Isa Vinden Iets was de opvolger van Marc-Marie & Aaf Vinden Iets, die Huijbregts tot eind april maakte met Aaf Brandt Corstius. Hoes maakte al eerder een podcast met Medina Schuurman. "Of ik er nog in de toekomst meer wil maken? Ik weet niet of daar behoefte heb. Ik vind dit gewoon heel erg leuk", aldus de actrice.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.