Terug

Volg Shownieuws

Marc-Marie haalt uit naar ex-podcastpartner Aaf

Nieuws

29 juli 2023, 16:33

Podcastmaker Marc-Marie Huijbregts haalt uit naar zijn voormalige podcastpartner Aaf Brandt Corstius, in een nieuwe aflevering van de podcast die hij maakt met Isa Hoes: Marc-Marie & Isa Vinden Iets (zie video).

Voordat Marc-Marie een podcast-duo werd met Isa Hoes, maakte hij wekelijks een podcast met Aaf. Maar afgelopen april kwam daar abrupt een einde aan (zie video hieronder). De reden? Ze hadden zin in 'nieuwe dingen'.

Artikel gaat verder onder deze video.

Jaap Reesema reageert op 'bloedbonje' Aaf en Marc-Marie
2:04
Jaap Reesema reageert op 'bloedbonje' Aaf en Marc-Marie

Geen ruzie

Aaf begon een nieuwe podcast met haar goede vriendin Lies Visschedijk, genaamd: Aaf En Lies Lossen Het Wel Weer Op. Marc-Marie heeft samen met Isa het oude format meegenomen. Hoewel het voormalig duo blijft volhouden niet met ruzie uit elkaar te zijn gegaan, lijkt het er steeds meer op dat er toch iets speelt tussen de twee.

Onenigheid

Maar nu zou er toch onenigheid zijn tussen Marc-Marie en Aaf, blijkt uit de nieuwste aflevering van Marc-Marie & Isa Vinden Iets. Isa en Marc-Marie hebben aan het oude format gesleuteld. Zo bespreken Isa en Marc-Marie nu na het roddelblad, een moderne etiquette, in plaats van een probleem van een luisteraar - waar Marc-Marie en Aaf eerder telkens de aflevering mee afsloten.

Maar daar komt Marc-Marie nu dus op terug. "We zouden dit keer beginnen, weer opnieuw met problemen. Maar dat moet ik toch heel eventjes uitleggen.... Met mijn vorige podcastpartner - wij zijn uit elkaar gegaan - en toen hebben we besloten: Zij wilde heel graag het probleem meenemen. Dat was zo afgesproken. Nu dacht ik: nou, alle twee die podcasts staan nu wel en kunnen wij gewoon die problemen weer doen, omdat ik dat zo leuk vond qua contact met de luisteraar."

Aaf lijkt niet heel blij te zijn met de keuze van Marc-Marie, zo vervolgt Marc-Marie: "Want nu mogen we toch geen problemen doen" en vult Isa aan: "Het is wat het is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.