Terug

Volg Shownieuws

Hierom stopt Anny Schilder (62) definitief met optreden

Nieuws

14 juli 2021, 20:56

Een flinke teleurstelling voor de fans van Anny Schilder. De voormalig-BZN-zangeres stopt na 45 jaar definitief met optreden.

"Weet je, onze doorbraak met Mon Amour is dit jaar precies 45 jaar geleden. Eigenlijk een mooi moment om te zeggen dat het klaar is", vertelt ze in de nieuwe Weekend van deze week.

Eind 2019 gaf Anny samen met BZN-collega Jan Keizer hun afscheidsconcerten (zie video bovenaan). Jan besloot ook helemaal te stoppen met optreden, maar Anny wilde nog doorgaan; solo of met een andere zangpartner.

Helaas gooide corona vorig jaar roet in het eten en kon ze dus niet optreden. Dat ze nu zo lang thuis zit, bevalt haar eigenlijk wel. "Ik vermaak me thuis prima. Met mijn twee kinderen, de kleinkinderen en de vriendinnen die ik heb", aldus de 62-jarige zangeres die naar eigen zeggen lekker in haar vel zit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.