Terug

Volg Shownieuws

Hierom wil Nicolette Kluijver niet samenwonen met nieuwe liefde

Nieuws

2 juli 2024, 14:09

Nicolette Kluijver is "voor het eerst in lange tijd weer echt verliefd". De gelukkige is de militair Milan, die onlangs nog flink in de problemen zou hebben gezeten (zie video). Volgens de presentatrice is het nog niet officieel een relatie. "Het is heel gezellig als we bij elkaar zijn en ik date niet met iemand anders, dus hoe noem je zoiets", zegt Nicolette in een interview met Beau Monde.

De twee hebben elkaar nog geen verkering gevraagd, maar dat zou de 39-jarige presentatrice wel willen. "Ik vier Kerst en Pasen heel traditioneel en wat dat betreft zou ik het leuk vinden als we er een stempel op gaan plakken. Maar dat stempel is nog niet geplakt." Er zijn inmiddels al wel beelden opgedoken waarbij te zien is dat de twee uitbundig zoenen, zie onderstaande video.

Nicolette Kluijver bevestigt pril liefdesgeluk
1:16
Nicolette Kluijver bevestigt pril liefdesgeluk

Een beetje meer

Ze hebben elkaar leren kennen op Bonaire, waar Milan was gestationeerd en waar Nicolette woont. "Het bleek dat we veel gemeen hebben en zo ontstond er een vriendschap die steeds een beetje meer werd. We zien wel waar het schip strandt, maar ik ben voor het eerst sinds lange tijd wel echt weer verliefd."

Eerder zoende Nicolette nog met niemand minder dan Rick Brandsteder, zie onderstaande video.

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder zoenen
0:59
Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder zoenen

Verhuizen

Milan is niet de reden dat ze weer in Nederland gaat wonen. "Door zijn werk kan ik hem vaak niet bereiken. Dan ligt hij weer drie dagen ergens in een veld. Hij is niet de reden dat ik terugverhuis naar Nederland, maar het is wel heel fijn dat we dichter bij elkaar zijn."

Samenwonen ziet Nicolette niet gebeuren. "Ik ga lekker samenwonen met mijn kinderen en beestjes. Er gebeurt nu zoveel in mijn leven en voor de kinderen wordt dit een heel spannende periode. Hier gaat de presentatrice zich volledig op focussen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.