Terug

Volg Shownieuws

Hilaria en Alec Baldwin in verwachting van een dochter

Nieuws

9 mei 2022, 21:35

Hilaria en Alec Baldwin zijn in verwachting van een dochter. In een video op Instagram onthullen de Baldwins en hun zes kinderen het geslacht van het kindje.

In de video geven de 63-jarige Alec, de 38-jarige Hilaria en hun kinderen adviezen aan hun toekomstige zusje en dochter. "Ik vind het altijd heel bijzonder om erachter te komen wat het geslacht van het kindje is, maar nu wil ik het een beetje anders doen", schrijft Hilaria onder de video. "Wat maakt onze baby een geliefd mens? Wat is belangrijk? Hoe wordt ze gezien?" De familie wenst het meisje onder meer toe dat ze zich niet in een hokje laat plaatsen, dat ze zichzelf kan zijn en dat ze zich nooit hoeft te bewijzen tegenover iemand.

Alec en Hilaria maakten in maart bekend in verwachting te zijn. Samen hebben ze al dochters Lucía (13 maanden) en Carmen Gabriela (8) en zoons Rafael Thomas (6), Leonardo Ángel Charles (5), Romeo Alejandro David (3), en Eduardo "Edu" Pao Lucas (18 maanden). In 2019 heeft Hilaria een miskraam gehad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.