Terug

Volg Shownieuws

Hind teleurgesteld in makers Better Than Ever: 'Heel dramatisch'

Nieuws

11 jan 2022, 22:27

Zaterdagavond was Hind te zien in Better Than Ever. Veel kijkers vonden het prachtig om de zangeres weer op de Nederlandse televisie te zien. Hind zelf ook, al is ze wel teleurgesteld in de montage...

"Ik was behoorlijk emotioneel", geeft ze toe aan Shownieuws. "Het leven van een artiest gaat nooit vanzelf. En de laatste vijf jaar heb ik heel veel meegemaakt in Los Angeles. Heel veel mooie dingen meegemaakt, maar ook heel veel teleurstellingen gekend."

'Heel dramatisch allemaal'

Dit kwam uitgebreid aan bod in Better Than Ever, het programma waarin Martijn Krabbé en Waylon kijken waarom de muziekcarrières van veel oude bekenden uit talentenjachten niet zijn geslaagd. Volgens Hind heeft zij echter wel een goeie carrière en vindt zij het gek dat dit niet te zien was in Better Than Ever.

"Wat ik wel heel jammer vond, wat in het programma niet naar voren kwam, is dat ik ook succes heb gekend", aldus Hind. "Mijn liedje Lost heeft wel degelijk de Billboard Dance-charts bereikt. Dus het was ook wel heel dramatisch allemaal, terwijl ik ook heel veel leuke dingen heb gedaan."

"Een van mijn grootste dromen is tot uiting gekomen en dat is dat mijn nummer gewoon in de Billboard Dance-charts stond, op nummer 4", zegt Hind trots. "Het is dus niet zo dat mijn carrière gefaald is. Integendeel, ik ben met liedjes doorgegaan en één voor één ben ik ze hier aan het uitbrengen in het Midden-Oosten."

Al haar uitspraken over Better Than Ever zijn te zien in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.