Terug

Volg Shownieuws

Kijkers compleet in de war: 'Waar is Hind?'

Nieuws

12 dec 2021, 16:28

Onlangs werd bekend dat zangeres Hind het Nederlandse volkslied op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi ging zingen, mocht Max Verstappen het wereldkampioenschap winnen. "Het hoge woord is eruit", meldde de zangeres donderdag op Instagram.

Het is niemand ontgaan dat Nederlands formule1-held Max Verstappen zondagmiddag de wereldtitel heeft mogen bemachtigen. Tijdens de huldiging werd het Nederlands volkslied afgespeeld maar de stem van Hind was nergens te bekennen. Kijkers waren compleet in de war door de afwezigheid van de zangeres.

Misverstand

Onder een Instagrampost waarin zij een interview van de Telegraaf deelt over het bijzondere nieuws dat zij het Wilhelmus mocht zingen, schrijft zij: "Even voor alle Nederlandse fans! Ik zing op de Nederlandse tribune niet op het circuit. Ik las dat daar enige verwarring is over ontstaan. Wij bouwen een groot feest met 5000 Nederlanders en @barrypaf op de tribune!"

'Waar is Hind?'

Kijkers gingen los op Twitter vanwege Hind's afwezigheid. Een twitteraar schrijft zelfs: "Ik keek alleen voor Hind".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.