Terug

Volg Shownieuws

Hitschrijver Frans Bauer eerlijk over Marianne Weber: 'Ik haat van jou'

Nieuws

26 juni 2024, 22:22

Emile Hartkamp, de bekende hitschrijver van onder meer Frans Bauer, laat zich in weekblad Party eerlijk uit over Marianne Weber (die een stapje terug heeft gedaan, zie video), met wie hij ook veel heeft samengewerkt. "Marianne is een apart geval", aldus Emile.

Emile en Marianne braken met elkaar na een ruzie, maar in 2019 kwam er een verzoening. De liedjesschrijver vindt Marianne "de allerbeste volkszangeres na de Zangeres Zonder Naam. Het vak beperkt haar echter. Alles wat eromheen gebeurt, vindt ze niet leuk, maar op het podium staan en zingen wel", zegt hij in Party.

"Ze kan moeilijk zijn, naar mij en naar mensen om haar heen. Maar ik heb daar geen problemen mee, omdat ze ook moeilijk voor zichzelf is", vertelt hij verder. En ook: "Marianne is een apart geval. Ik hou van haar en ik haat haar, dus wij zeggen altijd: 'Ik haat van jou.'"

Stoppen

Eind november 2022 vertelde Marianne een punt te zetten achter haar carrière. In de Privé-bijlage van De Telegraaf zei ze er klaar mee te zijn. "De fans zal ik missen, maar het artiestenwereldje zelf absoluut niet."

Tekst gaat verder onder de video.

Marianne Weber stopt met haar carrière als zangeres
4:38
Marianne Weber stopt met haar carrière als zangeres

"Ik heb een mooie carrière gehad met zoveel hits en ik heb zoveel mooie dingen meegemaakt. Het is goed zo, ik ga nog een aantal jaren genieten van mijn leven", aldus de zangeres die op Gran Canaria woont. Ze zei ook dat ze al langer met het dilemma zat om te stoppen of toch nog door te gaan. "Wat ga ik nou doen, optreden, muziek uitbrengen of er een streep onder zetten?" Ze heeft nu een knoop doorgehakt.

Vorig jaar zomer leek het erop dat haar vriendschap met De Bevers ook zou zijn bekoeld:

Vriendschap Marianne Weber en De Bevers bekoeld?
1:50
Vriendschap Marianne Weber en De Bevers bekoeld?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.