Terug

Volg Shownieuws

Marianne Weber stopt met haar carrière als zangeres

Nieuws

25 nov 2022, 23:00

Marianne Weber stopt met haar carrière al zangeres. Aan de Telegraaf laat Marianne weten dat ze er klaar mee is..... Weber heeft nog een aantal optredens staan en daarna zet ze er een punt achter. Zie bovenstaande video.

Weber is onlangs genezen van borstkanker en vertelde aan de Telegraaf dat ze al langer met de moeilijke kwestie zat om te stoppen. "Wat ga ik nou doen, optreden, muziek uitbrengen of er een streep onder zetten?" Uiteindelijk koos Weber dus voor het laatste.

Genieten van het leven

Marianne woont in Gran Canaria en zei in het gesprek: "Ik heb een mooie carrière gehad met zoveel hits en ik heb zoveel mooie dingen meegemaakt. Het is goed zo, ik ga nog een aantal jaren genieten van mijn leven." Weber zegt dat ze de fans wel gaat missen, maar de artiestenwereld waarin ze zat niet.

Geen afscheidsconcert

Helaas komt er geen afscheidsconcert.... De zangeres heeft "nee" gezegd op een voorstel voor een afscheidsconcert in Carré. Zo zei Weber: "Als ik het wel had gedaan, dan had ik willen uitpakken met de beste band die er is en een mooi decor. Maar dat is allemaal niet te betalen. En daarbij, ik vind ook niet dat ik mee kan tellen met de top van de Nederlandse muziekindustrie", aldus de bescheiden Marianne Weber.

Marianne Weber is een zangeres van het levenslied. Aan het het einde van de jaren negentig vormde ze met Jan Verhoeven het Holland Duo. Samen met Frans Bauer scoorde ze haar eerste nummer 1-hit met De regenboog.

Eerder liet Marianne nog aan Shownieuws weten, hoe het met haar gezondheid ging, na haar borstoperatie. Zie onderstaande video.

Marianne Weber over haar gezondheid
0:36
Marianne Weber over haar gezondheid

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.