Terug

Volg Shownieuws

Igmar Felicia na SLAM!, Qmusic en Radio 538 nu aan de slag voor FunX

Nieuws

12 jan 2023, 19:50

Igmar Felicia "kan niet wachten" om te starten bij FunX, zegt de 32-jarige radio-dj op Instagram. De radiozender maakte donderdagmiddag bekend dat Felicia op zondagen tussen 16.00 uur en 19.00 uur te horen is op de zender.

"Afgelopen maanden heb ik de tijd genomen om te bedenken hoe ik radio wil maken", schrijft de dj, die eerder werkte voor SLAM!, Qmusic en Radio 538. "Ik wil iets maken waarin ik mezelf uitdaag. En dat doe ik als ik de controle uit handen geef. Die uitdaging en ruimte krijg ik van FunX."

Hij gaat een programma maken "waarin luisteraars álles bepalen", vervolgt hij. "Maar dan ook echt ALLES! De muziek, welke gasten aanschuiven, waar we over praten, welke prijzen we weggeven, de items die we doen, etc. Dus heb je iets nodig, wil je een duet zingen met een artiest of verveel je je, ik ga het regelen."

Het is "nog even wachten", schrijft Felicia, "over een maand beginnen we! Nu nog even voorbereiden."

In de beelden bovenaan de pagina zie je Igmar's overstap van Qmusic naar radio 538.

Het laatste nieuws over binnenlandse en buitenlandse sterren zie je in de uitzending van Shownieuws. Hieronder is de uitzending van 11 januari te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.