Terug

Volg Shownieuws

Igmar Felicia vertrekt bij Radio 538

Igmar Felicia vertrekt bij Radio 538

Nieuws

1 apr 2022, 17:06

Igmar Felicia is nog een maand te horen bij Radio 538, daarna vertrekt de dj bij het radiostation. Dat maakte hij vrijdag zelf bekend op Instagram.

"DAS PECH! BAAN WEG! Dat is een lekkere binnenkomer als je bijna nooit meer wat post", begint hij zijn bericht. "Om dan gelijk maar even met de deur in huis te vallen, dan ben ik er ook gelijk vanaf: mijn contract bij 538 loopt tot april en ik weet nu een week dat-ie niet wordt verlengd. Dat is kut, klote, balen. En tegelijkertijd ook niet het einde van de wereld. Het is wat het is. Komende maand elke seconde genieten van radio. Doen we sowieso met avondshow, nu nog meer."

De dj maakt in april nog radio, bevestigt een woordvoerder desgevraagd. "We zijn Igmar dankbaar voor de drie jaren dat hij onderdeel was van Radio 538 en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière", aldus de zegsvrouw.

Felicia maakte in mei 2019 de overstap van Qmusic naar 538. Hij is iedere maandag tot en met donderdag tussen 22.00 en 00.00 uur te horen op de zender.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.