Terug

Volg Shownieuws

Ik Vertrek-David en Gine na ramp: 'Nooit meer!'

Nieuws

28 juni 2024, 16:58

David en Gine waren in 2022 in het NPO-programma Ik Vertrek te zien. Het stel, dat in het programma een huis kocht in Spanje, kreeg na afloop van de aflevering een hoop kritiek over zich heen. Ze laten deze week in weekblad Privé weten hoe het nu met ze gaat.

Het programma Ik Vertrek is nog steeds een groot succes. In het laatste seizoen gebeurden weer een hoop opmerkelijke dingen. Zie daar meer over in de video bovenaan.

"Wij waren in 2021 voor het programma Ik Vertrek: Even Weg gematcht met de familie Kramer in Oostenrijk. Alleen werden we vervolgens heel anders neergezet dan dat wij zijn", aldus David. "Er kwamen heel veel negatieve reacties los op social media en ook privé hebben we veel over ons heen gekregen."

David en Gine willen hierdoor nooit meer meedoen aan het programma. "Met de ervaringen van de vorige keer nog vers in het geheugen zijn we bang dat het ons bedrijf zal schaden. Natuurlijk zijn we blij me de publiciteit voor ons resort, maar niet als we zo negatief gepresenteerd worden."

Gezondheid

Door de gezondheid van Gine hebben ze ook een turbulente periode achter de rug. Ze werd tijdens de verbouwing in Spanje getroffen door borstkanker. Tot overmaat van ramp werd ze vorig jaar ook nog geopereerd aan een hernia

"Gine heeft nog veel zenuwpijn in haar rug. Ze slaap slecht en kan nog bijna niets. Eind juli moet ze in Breda door de MRI. Hopelijk komen we dan verder", aldus David op de vraag hoe het nu met haar gaat.

Over een ander Ik Vertrek-stel ontstond laatst nog ophef. Zie daar meer over in de video hieronder...

Ik Vertrek-stel Lois en Jermain doorbreken stilte na ophef en verbazing
1:14
Ik Vertrek-stel Lois en Jermain doorbreken stilte na ophef en verbazing

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.