Terug

Volg Shownieuws

Indrukwekkende prestatie van Georgina Verbaan

Nieuws

2 sep 2024, 08:55

Actrice Georgina Verbaan, die vorig jaar nog te zien was in Maud & Babs (zie video), is deze herfst te horen in de nieuwe Nederlandse animatiefilm Pandabeer in Afrika. Dat niet alleen, ze spreekt óók de Engelse versie van de film in.

Georgina is te horen als de kleine draak Jielong, de beste vriendin van pandabeer Ping. Pandabeer in Afrika wordt omschreven als "een vrolijke animatiefilm" over de kleine pandabeer Ping, ingesproken door Yootha Wong-Loi-Sing (Really Love), die spannende avonturen beleeft in Afrika. 

Thom Hoffman (Dokter Tinus) brengt de wijze orang-oetan Xing Xing tot leven en Maurits Delchot, ook bekend als rapper Negativ, spreekt de ondeugende aap Jojo in. Zangeres Fenna Ramos (Misfit) is de hyena Niala en Roosmarijn Wind (SpangaS) vertolkt baviaan Kabora.

Yootha, Thom én Negativ spreken tevens hun eigen Engelse stemmen in, net als Georgina. De film is geregisseerd en mede-geschreven door Richard Claus en Karsten Kiilerich, die eerder samen aan De Kleine Vampier werkten.

Pandabeer in Afrika draait vanaf 16 oktober in de bioscoop.

Foto header: Edin Smulders

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.