Terug

Volg Shownieuws

Intens verdrietige dag voor Jan Dulles en Caroline

Nieuws

19 dec 2021, 13:27

Het is een verdrietige dag voor Jan Dulles en zijn vriendin Caroline. Het is precies een jaar geleden dat hun dochtertje Donna-Maria overleed. Op Instagram staat hij op deze zondag extra stil bij dit grote verlies.

Zo schrijft de zanger bij een foto van Donna-Maria: 'Lieve Donna-Maria, Er is een jaar voorbij. Zonder een enkele aanleiding blies je ineens je laatste adem uit in mijn armen. De tijd kwam stil te staan. Jij vertrok naar een andere wereld en die van ons veranderde ook voorgoed. Waarom moest ons dit overkomen? Heeft de dood betekenis? Of is het gewoon een ongeluk… het absolute ‘niks’? Dat is wat ik me al een jaar lang afvraag.

Is er een hemel waar vanuit jij volgt wat wij doen? Heb jij het daar goed? Kun jij daar lachen met je mooie ogen als je ziet dat hier een zusje van jou is geboren? Of moeten wij dat allemaal zelf zo op een positieve manier leren bekijken. Dat gaat nog wel een tijd duren maar we doen ons best. Lina is geboren omdat jij er niet meer bent. Dat is een dubbel gevoel dat niet zomaar went. De tijd draait weer… maar anders. Langzamer. We denken aan jou. Elk uur van de dag."

Dochtertje Lina

Jan en Caroline werden vorig maand de trotse ouders van dochtertje Lina (zie video bovenaan de pagina). Op Instagram deelden ze een emotionele boodschap achter het zelfgemaakte geboortekaartje. Want ze wilden ook graag een verwijzing naar hun overleden dochtertje "Via via kwam ik (ongeveer) dit kaartje tegen, ook ontworpen voor ouders met een zelfde verhaal als dat van ons. Ik wist het gelijk: met een paar kleine wijzigingen was dit ons kaartje."

Dubbel gevoel

Shownieuws sprak tijdens de zwangerschap nog met Caroline, die toen vertelde dat ze een dubbel gevoel heeft bij de zwangerschap: "Het is heel dubbel natuurlijk, maar we zijn er heel blij mee." Maar "het verdriet is natuurlijk nog heel dichtbij."

Zo gaat het nu met zwangere vriendin Jan Dulles
0:49
Zo gaat het nu met zwangere vriendin Jan Dulles

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.