Terug

Volg Shownieuws

Jan Dulles en vriendin delen emotionele boodschap achter geboortekaartje

Nieuws

4 dec 2021, 16:54

Jan Dulles en Caroline Mol zijn op 25 november trotse ouders geworden van dochtertje Lina. Op Instagram delen de kersverse ouders een emotionele boodschap achter het zelfgemaakte geboortekaartje...

Bij de social media-post schrijft de 31-jarige Caroline onder meer: "Een bijzonder kindje verdient een bijzonder kaartje...".

Caroline en Jan wilden ook graag een verwijzing naar hun overleden dochtertje Donna, die vorig jaar december plots overleed. "Via via kwam ik (ongeveer) dit kaartje tegen, ook ontworpen voor ouders met een zelfde verhaal als dat van ons. Ik wist het gelijk: met een paar kleine wijzigingen was dit ons kaartje."

Ook Jan staat even stil bij hoe mooi de geboortekaartjes zijn geworden en deelt op zijn eigen Instagram-pagina: "Alle kaartjes zijn de deur uit. Ze zijn mooi geworden. Bijzonder." Trots

In de video bovenaan de pagina zie je hoe trots Jan en Caroline zijn en delen ze een eerste kiekje van dochtertje Lina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.