Terug

Volg Shownieuws

Hilariteit om Pieter Omtzigt-grap in het Sinterklaasjournaal

Nieuws

12 nov 2021, 16:56

Nog even en dan komt de Goedheiligman weer in ons kikkerlandje. Tijdens het Sinterklaasjournaal - dat eerder deze week van start ging - wordt er een kijkje achter de schermen gegeven. En zo nu en dan worden er ook grappen (voor de volwassenen) gemaakt. Bijvoorbeeld over politicus Pieter Omtzigt...

Luisterpiet wordt een beetje doof en kan zijn taak niet meer goed uitoefenen. Daarom stelt de Hoofdpiet voor om hem een 'functie elders' te geven. Een uitspraak die natuurlijk slaat op de heisa die ontstond bij de formatieonderhandelingen eerder dit jaar. Toen werd per ongeluk een notitie ontdekt waar 'Omtzigt functie elders' op stond.

Mensen op Twitter kunnen hard lachen om de grap. "Ik ga elk jaar meer van het Sinterklaasjournaal houden. En ik hou niet eens van Sinterklaas", schrijft iemand.

Ook Omtzigt zelf heel gereageerd op het fragment. "Ik heb eindelijk een goed beeld hoe zo’n discussie over een ‘functie elders’ achter de schermen er nu echt aan toe gaat zeg", aldus de politicus.

Vaccinatie

Onlangs onthulde de presentatrice van het Sinterklaasjournaal, Dieuwertje Blok, dat de Sint is gevaccineerd. Je hoort het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.